Ostoskorisi on tyhjä.

Grillityypeistä

Grillaamiseen ja barbecuehen voi käyttää mitä erilaisempia laitteita. Alla on lueteltu yleisimmät niistä, plussineen ja minuksineen.

Hiiligrillit

Hiiligrilli on perinteisin ja monen mielestä ainut oikea laite grillaukseen. Niitä on monen muotoisia, mallisia, kokoisia ja hintaisia. 

Pallogrilli

Pallogrilliä on käytetty menestyksellä 50-luvulta lähtien. Pallogrillivalikoima vahtelee pienistä ja halvoista grilleistä suurin laadukkaisiin grilleihin. Kaikkia pallogrillejä yhdistää se, että ne on rakennettu pellistä ja niissä on puolipallon muotoinen kansi. Niiden lämpötilaa voidaan säätää hiilen määrällä, sekä pohjassa ja kannessa olevia ilmareikiä säätämällä. Pallogrillillä grillaaminen vaatii jatkuvaa huolenpitoa ja tarkkailua.

Muurattu grilli

Perinteinen muurattu grilli soveltuu lähinnä makkaran grillaamiseen, koska siinä ei ole kantta ja liha kuivuu siinä helposti.

Kamado-grilli

Keraamisissa kamado-grilleissä on yhditetty peristeinen japanilainen kamado-grilli moderniin teknologiaan. Niiden etu on se, että ne pitävä lämmön tasaisena erittäin pitkän ajan (jopa 12 tuntia yhdellä hiilikerralla) ja soveltuvat erityisen hyvin pitkäaikaiseen epäsuoraan grillaukseen (barbecue). Ne ovat erittäin kestäviä, koska niissä ei ole ruostuvia osia. Ne soveltuvat hyvin myös suoraan grillaukseen.

Kaasugrillit

Kaasugrillejä on markkinoilla todella paljon: hyviä ja huonoja, halpoja ja kalliita. Lähes kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat grillit ovat parilagrillejä. Kaasugrillillä grillaaminen on helppoa ja nopeaa. Se syttyy helposti ja lämmön säätäminen on yksinkertaista. Kaasugrillillä ei kuitenkaan perinteisillä menetelmillä saa aikaan savun makua, joka kuuluu aitoon grilliruokaan. Markkinoille on tullut viime aikoina grillauslastuja ja savurasioita, jotka mahdollistavat savun maun saamisen myös kaasugrillillä valmistettuun ruokaan.