Ostoskorisi on tyhjä.

Täytetyt bayou-ish burgerit

1 kg naudanjauhelihaa
120 g sinihomejuustoa
2 rkl Dizzy Pig Bayou-ish -mausteseosta
4 sämpylää
maun mukaan salaattia, karamellisoitua sipulia, tomaattia, maustekurkkua...
hampurilaisprässi pihvien tekoon

Jaa jauheliha kahdeksaan yhtä suureen osaan. Jokaiseen pihviin käytetään kaksi osaa.

Täytä hampurilaisprässi ensimmäisellä osalla jauhelihaa ja paina siihen kolo prässillä. Täytä kolo sinihomejuustolla ja laita päälle toinen osa jauhelihasta. Tasoita päällinen sekä tiivistä pihvin reunat.

Mausta pihvien ulkopinta reilusti Bayou-ish -mausteseoksella.

Kuumenna grillin ritilä tai valurautaparila tulikuumaksi.

Kypsennä pihvejä noin 10 minuuttia kummaltakin puolelta medium-kypsyyteen tai kauemmin, mikäli pidät kypsemmästä pihvistä.

Jätä pihvit lepäämään hetkeksi. Täytä hampurilaiset haluamillasi täytteillä ja tarjoa.

Kuva: "Stilton and Green Tomato Chutney Stuffed Burgers" by Beck is licensed by CC BY 2.0

Liittyvät tuotteet