Ostoskorisi on tyhjä.

Lohikakut

4 annosta

700 g tuoretta lohta
2-3 rkl Bayou-ish mausteseosta
1,25 dl pankokorppujauhoja
2-3 rkl dijonsinappia
1,25 dl korianteria
2 kananmunaa kevyesti vatkattuna
suolaa ja pippuria maun mukaan
sulatettua voita

Dippikastike

1,25 dl majoneesia
2-3 kevätsipulia pilkottuna
1 rkl sitruunamehua

Sytytä grilli ja anna hiilien kuumentua erittäin kuumiksi, jotta valurautaritilä lämpenee tarpeeksi.

Poista kalannahka ja leikkaa lohi noin 2,5 x 2,5 cm kuutioiksi.

Lisää lohi ja korianteri tehosekoittimeen ja sekoita ne yhdeksi.

Siirrä lohi-korianteriseos kulhoon ja yhdistä siihen muut aineet.

Varmista, että ainekset ovat hyvin sekoittuneet ja jaa massa kahdeksaan samankokoiseen osaan. Siirrä jääkaappin puoleksi tunniksi vetäytymään.

Ota lohikakut jääkaapista ja sivele jokaisen pintaan sulatettua voita ja mausta pinta Bayou-ish -mausteseoksella. Laita lohikakut grilliin, maustettu puoli alaspäin.

Alapuolen kypsyessä, sivele yläpuoli sulatetulla voilla ja mausta Bayou-ish mausteella.

Kypsyminen kestää noin 3 minuuttia per puoli. Käännä lohikakku, kun huomaat valkoisia pisaroita kakun pinnalla.

Siirrä kypsät lohikakut sivuun ja tarjoa coleslaw'n tai raikkaan pippurisen rucolasalaatin kanssa.

 

Kuva: "Sweet potato salmon cakes w/ arugula" by William Beutler is licensed by CC BY 2.0

Liittyvät tuotteet