Ostoskorisi on tyhjä.

Persikkaiset kalatacot

4 annosta

Salsa

3,5 dl persikkaa kuutioituna
1 avokado kuutioituna
0,5 dl punasipulia ohuesti viipaloituna
2 rkl korianteria hienonnettuna
½ jalapeño hienonnettuna tai ½ tl valitsemaasi hot sauce -kastiketta
1 limen mehu

Kala

1 tl kuminaa
1 tl fariinisokeria
1 tl jauhettua korianteria
2 tl oliiviöljyä
700 g lohta, ahventa tai muuta tuoretta kalaa
pehmeitä tacokuoria tai pieniä tortillalettuja
limen lohkoja

Sekoita salsa-ainekset keskenään kulhossa ja siirrä jääkaappiin maustumaan.

Esilämmitä grilli, Big Green Egg tai parilapannu. Mikäli valmistat kalan Big Green Eggillä, varmista, että sen lämpötila on 200°C.

Sekoita kumina, fariinisokeri ja jauhettu korianteri yhteen. Sivele kala oliiviöljyllä ja ripottele mausteseosta kalan pintaan. 

Kypsennä kala öljytyn ritilän päällä n. 3-5 minuuttia per puoli. Kypsennysaika riippuu kalan paksuudesta.

Paahda tacokuoria grilliritilän tai parillapannun päällä n. 10 sekunnin ajan per puoli.

Tarjoile tacot salsan ja valinnaisten täytteiden kanssa (juusto etc.).