Ostoskorisi on tyhjä.

Pekoniin käärityt ravunpyrstöt

500 g ravunpystöjä kuorittuna, puhdistettuna ja perhosleikattuina
8 pekonisiivua puolitettuna
1 rkl sokeroitua inkivääriä
4 suurta basilikanlehteä leikattuna neljään osaan
1,5 rkl Pizzy Pig Tsunami Spin -mausteseosta
1,5 tl mustapippurirouhetta
1-2 rkl seesaminsiemeniä
1 seetripuinen grillauslankku, jota on liotettu vedessä 1 h

Makea tamarindi BBQ-kastike

1,25 dl makeaa soijakastiketta
0,75 dl valitsemaasi BBQ-kastiketta
4 tl tamarinditahnaa
¼ tl mustapippurirouhetta
¼ tl valkosipulijauhetta

Valmistele grilli suoraa grillausta varten.

Yhdistä BBQ-kastikkeen ainekset pienessä kattilassa ja anna hautua 5 minuuttia.

Mausta ravunpyrstöt pippurilla ja Tsunami Spin -mausteseoksella.

Rullaa basilikanlehteen pieni pala sokeroitua inkivääriä. Työnnä basilikanlehti perhosleikattuun ravunpyrstöön ja kääri koko pyrstö pekoniin.

Aseta ravut pyrstö ylöspäin grillauslankulle ja paina niitä hieman lankkua vasten, jotta ne pysyvät pystyssä. Ripottele päälle mahdollisesti ylijääneet mausteet.

Aseta grillauslankku grilliin, sulje kansi ja anna kypsentyä 15 minuuttia.

Poista lankku grillistä, dippaa ravunpyrstöt BBQ-kastikkeeseen ja aseta takaisin lankulle. Laita lankku takaisin grilliin ja grillaa pyrstöjä vielä 3-4 minuuttia.

Ripottele kypsien ravunpyrstöjen päälle seesaminsiemeniä ja aseta tarjolle.

Kuva: "Bacon wrapped shrimp" by kirybabe is licensed by CC BY 2.0

Liittyvät tuotteet